Продуцентите на филма по Sonic The Hedgehog демонстрираха добрата си

...
Продуцентите на филма по Sonic The Hedgehog демонстрираха добрата си
Коментари Харесай

Забавиха излизането на Sonic The Hedgehog за февруари следващата година

Продуцентите на кино лентата по Sonic The Hedgehog демонстрираха положителната си воля лентата да се хареса оптимално на почитателите на дребното таралежче и оповестиха, че излизането на кино лентата се забавя за февруари идната година.

Както при започване на този месец ви информирахме, в Интернет се породи полемика към външния тип на героя от преди малко показания първи филмов откъс към кино лентата. Разликите с оригинала са се сторили прекомерно доста на феновете на известният Sonic. В отговор на рецензията, самият режисьор на кино лентата даде обещание да има промени. „ Съобщението беше ясно и гласно изразено… не сте съгласни с дизайна и желаете промени. Те ще се случат “, написа Джеф Фаулър в обществената мрежа Twitter. И те в действителност ще се случат, разбираме от Engadget. Има и още нещо любопитно. Филмът трябваше да излезе тази есен. От мненията в обществения поток в Twitter, мнозина показаха терзание по отношение на това, че техническият екип и художниците на Sonic The Hedgehog може да бъдат подложени на безчовечен напън за спазването на периоди – проблем, за който в последно време много се приказва в гейм средите, откакто се разбра, че няколко огромни разработчици пренатоварват своите чиновници, с цел да се спазят периоди. Paramount и SEGA са помислили и за това. За да могат хората, които се занимават с смяната да имат задоволително време за работа, вместо през ноември, премиерата на кино лентата се реалокира за февруари.

„ Ще отнеме още малко време да създадем Sonic, както би трябвало “, написа Фаулър в края на тази седмица в профила си в обществената мрежа, добавяйки и хаштаг, заявяващ ясно, че при изработката на този филм не са потърпевши игрови разработчици. Последното може и да звучи като смешка, само че напълно не би трябвало да се приема за такава. През април някогашни чиновници на NetherRealm, основателите на Mortal Kombat излязоха с разобличаване в медиите за нечовешко работно време и старания, които са се претендирали от тях да съблюдават, в които разкриват работни седмици от по 80 и 100 часа в продължение на седмици и месеци, неприятно възнаграждение и условия. Бивш чиновник на студиото описа за това, че NetherRealm всеобщо употребява разработчици на срочни контракти с обещанието да бъдат назначени при завършването на идващия план, плащайки им минимални надници.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР