Продуцентът Виктор Димчев коментира ситуацията с управляващата коалиция и факта,

...
Продуцентът Виктор Димчев коментира ситуацията с управляващата коалиция и факта,
Коментари Харесай

Виктор Димчев: Румен Радев с право мълчи, тъй като той ни сервира лицето Кирил Петков

Продуцентът Виктор Димчев разяснява обстановката с ръководещата коалиция и обстоятелството, че към момента липсва коментар от страна на президента по тематиката.

" Румен Радев с право мълчи, защото той ни сервира лицето Кирил Петков. Той сподели, че в случай че има повече такива министри - по-добре. Аз си представям в случай че имаме още 10 като него, до каква степен ще стигне България. Той е провинен и за това, че имаме различен министър председател, който предходната година беше министър председател, пък в този момент прави партия, с цел да смъква другия министър председател, който му беше министър на стопанската система, пък след това той беше боен министър в неговия кабинет. Така че Румен Радев е прав да мълчи. По-добре да се скрие някъде и да не приказва, тъй като той направи тази глупотевина ", сподели Димчев в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Много е необичайно по какъв начин до този миг четворната коалиция приемаше Има Такъв Народ като част от протестното болшинство и едвам от през вчерашния ден всички в един глас гракнаха отпред с Христо и Иванов и Атанас Атанасов, че това било креатура на Движение за права и свободи. Излиза, че досега демократичното прогресивно българско общество е направило държавно управление с Движение за права и свободи. Но в този момент е необичайно по какъв начин Движение за права и свободи хем е от едната страна, хем е от другата. Хем е неприятно в случай че подкрепим, а то се оказа, че досега е подкрепяло в действителност държавното управление. Още повече личностните нападки сред министър председател и неговите вицепремиери получиха гротескен темперамент. Днес единственият вицепремиер на Има Такъв Народ подаде оставка - Гроздан Караджов. Утре ще е различен. Това последователно подаване на оставките е за да се натрупа повече внимание и повече шоу. Слави Трифонов е шоумен, той е българския крал на попа - локалния поп, който назоваваме чалга. Аз не виждам за какво е толкоз необикновено в случай че Движение за права и свободи поддържа държавното управление и каже, че ще даде тези 12 депутата, които желаят ръководещите. Само Има Такъв Народ бяха безапелационни и споделиха, че не желаят Кирил Петков да е министър председател на България. Съгласни сме да създадем ново държавно управление с нов министър председател и повярвайте ми идващият министър председател напълно скоро няма да се споделя Кирил Петков. Кой ще е новоназначен, можем единствено да гадаем. Сигурно всички играчи имат по нещо в главата си. Според мен вървим с доста огромна скорост към нови предварителни избори, които ще покажат значително кои партии на процедура губят поддръжка през последните няколко месеца. Ако има нов кабинет в това Народно заседание би било срам за Кирил Петков, срам за Христо Иванов. Странно е, че досегашните виновници Иван Гешев и Бойко Борисов като че ли са забравени сега и започнаха партиите в този момент да се хапят една друга ", съобщи още Димчев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР