Продуцентът Шон Кумс, по-известен като Диди, е изправен пред нови

...
Продуцентът Шон Кумс, по-известен като Диди, е изправен пред нови
Коментари Харесай

Шон Диди Кумс e изправен пред нови обвинения в сексуално посегателство

Продуцентът Шон Кумс, по-известен като Диди, е изправен пред нови обвинявания в полово посягане в правосъден иск, подаден от мъж - музикален продуцент, съобщи ДПА.

Продуцентът и видеооператор Родни " Лил Род " Джоунс е внесъл тъжба против 54-годишния Кумс във федералния съд в Ню Йорк. Ищецът твърди, че е Кумс го е тормозил полово, дрогирал и заплашвал, демонстрират правосъдни документи, прегледани от изданието " Пийпъл ".

По време на работата си по миналогодишната продукция The Love Album: Off the Grid, Джоунс споделя, че е живял и пътувал с родения в Харлем рапър, отбелязва " Пийпъл ". Тогава Кумс подлагал ищеца на " непрекъснато нежелано и неразрешено опипване и допиране ".

По време на взаимната им работа Джоунс, който желае обезщетение в размер на 30 млн. щатски $, споделя, че е " станал очевидец, претърпял и изтърпял доста неща, които надалеч надвишават ролята му на продуцент ", и е " обезпечил стотици часове видео и аудио записи " на Кумс и неговите сътрудници, които " правят сериозна противозаконна активност ", се споделя в документите.

Ищецът твърди, че е бил полово атакуван " в наличието на господин Кумс и на неговия личен състав ", а в един миг е бил дрогиран и евентуално изнасилен, написа изданието.

Той също по този начин упреква рапъра, че е " предоставял алкохолни питиета с примеси на малолетни и секс служащи в домовете си в Калифорния, Ню Йорк, Американските Вирджински острови и Флорида ".

Джоунс показва още няколко обвинени в желае, измежду които е и 30-годишният наследник на Кумс - Джъстин.

Тайрън А. Блекбърн, който съставлява ищеца, съобщи пред " Пийпъл ", че искът е последвал " отвод от договаряния от другата страна ".

Защитникът на Кумс - Шон Холи, отхвърля изказванията против клиента си, като декларира пред изданието, че Джоунс не е " нищо повече от измамник, който нахално търси несправедливо възнаграждение ".

Представител на Джъстин Кумс съобщи пред Ти Ем Зет, че " изрично отхвърля тези неуместни изказвания " и повтори мнението на Холи.

През ноември м.г. ар ен би певицата Каси упрекна някогашния си другар Кумс в полово принуждение и тормоз в правосъден иск, също подаден в щата Емпайър. В рамките на един ден обаче двамата реализираха съглашение.

В идващите дни и седмици последваха голям брой обвинявания за полови похищения против рапъра, напомня Българска телеграфна агенция.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР