Продуцентът на ВИП Брадър - Нико Тупарев, разясни, каква е

...
Продуцентът на ВИП Брадър - Нико Тупарев, разясни, каква е
Коментари Харесай

Нико Тупарев: Любовта е най-голямото оправдание за всички злини и глупости!

Продуцентът на " ВИП Брадър " - Нико Тупарев, обясни, каква е логиката на новия сезон на риалити предаването. Основната тематика, както към този момент стана ясно, ще бъде - ЛЮБОВТА. Отново сценаристите са заложили на млади-стари, умни-смешни, само че нещото, което вълнува хората, е любовната история.

 Снимка 306248

" Любовта е най-голямото опрощение за всички несгоди или нелепости, които ние вършим, само че и най-приятното чувство, тъй като ние най-вече го свързваме с щастието. А то не е благополучие, а е доста повече драма. Любовта е знак, тематика. Имаме и млади и остарели. Имаме дами, които търсят любовта, мъже, които са разочаровани и търсят любовта. Ще има любовта сред майка и щерка, всевъзможни комбинации ", изясни продуцентът Нико Тупарев в утринния блок на Нова тв - " Здравей, България ".

" Ще бъде сложено на тестване - подготвен ли си да направиш нещо за любовта. То е работа. И любовта се оказа работа. То е ангажимент, мислене, тактика. Не е просто подтик ", добави още Тупарев.

Той обаче не издаде имена на участници. " Привърженик съм на това, че тази информация не би трябвало чак толкоз да се крие. Но сме взели общо решение, че това е логиката и тактиката. Гледайте, с цел да видите ", заключи Нико.

" Ще имаме и нов водещ ", с тази информация Тупарев изненада, като не разясни дали той ще бъде още един човек към Ники Кънчев и Алекс Раева или самостоятелен водещ.

Новият сезон на риалити плана започва при започване на септември и ще продължи три месеца.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР