Продуцентът на трагично загиналия Денис Теофиков - Николай Пашев, е

...
Продуцентът на трагично загиналия Денис Теофиков - Николай Пашев, е
Коментари Харесай

Продуцентът на Денис Теофиков заряза семейството си заради Малката

Продуцентът на трагично починалия Денис Теофиков - Николай Пашев, е зарязал брачната половинка си с дете на ръце. Той се е залюбил с младата фолк певица Малката, чието същинско име е Ванеса Стоянова. Именно чалгаджийката е повода за раздялата на Пашев и половинката му, написа " Уикенд “.

Венера е дарила продуцента с дете преди тъкмо година, едвам няколко месеца след гибелта на Денис. Двамата са имали връзка повече от 10 години, само че тя е завършила поради случката му с Малката.

В момента зарязаната жена се грижи сама за невръстния им правоприемник, като таткото също понякога поддържа връзка с едногодишното си дете. Венера не отстъпва по нищо пред фолкаджийката, която й е откраднала мъжа. Не е ясно по кое време е почнала аферата сред продуцента и певицата, само че е най-малко от година. Докато Венера се е занимавала да гледа бебето им, мъжът й се е гушкал с Ванеса, която е разведена от 8 години. 31-годишната певица има наследник Никола, който е на 9.

Блондинката се разведе при започване на певческата си кариера, когато към момента се подвизаваше като Ванеса, а по-късно се прекръсти на Малката. Тя не съумя да пробие нито със личното си име, нито с псевдонима си, макар че към този момент много години желае да сътвори шлагер. Възможно е сага Пашев да помогне за кариерата на обичаната си.

Преди 3-4 години Ванеса имаше къса секс спекулация с ММА боеца Георги Валентинов. Отношенията им не бяха съществени, а единствено полови. Фолк дивата е родом от Ямбол и има икономическо обучение. Винаги обаче главната й цел е била да се наложи в пеенето. Пробивът на Ванеса в шоубизнеса не е по никакъв начин елементарен. Първия си удар го получава още в тийнейджърска възраст, когато Вили Казасян я унижава брутално в " Мюзик айдъл ", казвайки й, че гласът й става единствено за озвучаване на детски филмчета. Малката признава, че и до през днешния ден не е дала прошка на огромния български музикант и към момента е грубо афектирана за думите му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР