Продуцентът на Топ Гън: Маверик Джери Брукхаймър заяви, че никой

...
Продуцентът на Топ Гън: Маверик Джери Брукхаймър заяви, че никой
Коментари Харесай

Джери Брукхаймър: Никой не работи по-усилено от Том Круз

Продуцентът на „ Топ Гън: Маверик " Джери Брукхаймър съобщи, че " никой не работи по-усилено от Том Круз ", като остави отворена вратата за още едно продължение след касовия триумф на кино лентата.

Брукхаймър съобщи пред кореспонденти на премиите " Изборът на критиците " в Лос Анджелис в неделя: " Никой не работи като него. Никой не работи повече и не е по-добър артист от Том Круз. Ние сме доста щастливи, че той се върна, с цел да направи още един " Топ Гън " в " Маверик " и да го трансформира в международния триумф, в който се трансформира “.

Запитан дали 60-годишният Круз би могъл да се завърне за още едно продължение, Брукхаймър съобщи пред Fox News Digital: " Трябва да изчакаме и да забележим ".

Продължението на " Маверик " от 1986 година - също с присъединяване на Круз - събра 1,489 милиарда $ в боксофиса предишното лято.

Брукхаймер, чиито произведения включват филмите " Карибски пирати " и " Армагедон ", разкри също по този начин, че актьорите са обучавани в изтребители F-18.

" Нашите артисти минаха през тримесечно образование в разнообразни изтребители. Първо в аероплан с витло, по-късно в аероплан за върховен пилотаж, след това в реактивен аероплан и най-после в F-18, с цел да могат да се оправят с всички G сили, които самолетът основава - по осем или девет G ", сподели Брукхаймър пред Fox. „ Получи се съвършено, тъй като нашите артисти в самолета, когато в действителност го снимахме, бяха същински и това е необикновено. Фактът, че те устояха на тези G стойности и на всичко от горната страна демонстрираха ужасно осъществяване, го трансформира в международен шлагер “.

„ Маверик е номиниран за няколко награди " Изборът на критиците ", като получи премията в категорията " Най-добро операторско майсторство ", побеждавайки филми като " Аватар: Природата на водата " и " Империя на светлината ", заяви „ Дейли мейл “. Филмът загуби от " Всичко, на всички места, едновременно " в категорията за най-хубав филм, а Круз бе надвит от Брендън Фрейзър за осъществяването му в " Кит " в категорията за най-хубав артист.

Това се случва, откакто водещите холивудски продуценти показаха „ Маверик “ измежду най-хубавите филми за предходната година предишния четвъртък - в същия ден, в който стартира гласуването за номинациите за „ Оскар “.

Гилдията на американските продуценти всяка година провежда свои лични влиятелни годишни награди и показа къс лист с 10 кино лентата, в който бяха включени също " Аватар " и продължението на супергероите на Marvel " Черната пантера: Уаканда вечно “.

В международния боксофис " Аватар " събра съвсем 2 милиарда $, а продължението на " Черната пантера " - към 800 млн. $, откакто през 2022 година киносалоните отчасти се възвърнаха след затварянето поради опустошителната пандемия, пише .

Въпреки че продуцентите може да имат репутацията на преследвачи на касови пари пред признанието на рецензията, 8000-те магнати и самостоятелни финансисти от PGA имат доста добър опит в прогнозирането на триумфа на премиите " Оскар ". 12 от последните 15 носители на " Оскар " за най-хубав филм първо са получили еквивалентната премия на PGA, в това число последните двама спечелили – „ CODA “ и „ Земя на номади “.

Тази година PGA разгласява своя къс лист в същия ден, в който беше отворен прозорецът за гласоподаване за номинации за " Оскар ".

Галавечерята на премиите PGA ще се организира на 25 февруари, преди Оскарите да завършат маратона от награди в Лос Анджелис на 12 март.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР