Продуцентът на сериала С река на сърцето“ – Светлин Нейнски

...
Продуцентът на сериала С река на сърцето“ – Светлин Нейнски
Коментари Харесай

Светлин Нейнски: Със съпругата ми Надежда Нейнски все още сме лудо влюбени

Продуцентът на сериала „ С река на сърцето “ – Светлин Нейнски повдигна завесата към персоналния и професионалния си живот.

Откакто са почнали фотосите на хитовия сериал, целият екип се е изнесъл да живее във Видин. Старае се той също да е на терен, а с Мартин Макариев водят разногласия постоянно, когато е нужно. Твърди, че неговата работа е по-скоро мотивационна и е обвързвана с диалози с артисти и режисьори. 

За момента към момента не е ясно дали ще има втори сезон на сериала, само че са си оставили малка врата за подобен, в случай че нещата потръгнат. В последна сметка тежката дума има рейтингът, само че съгласно Нейнски на този стадий резултатите са окуражаващи.

Малцина са наясно с обстоятелството, че Нейнски се е занимавал с експорт на вино преди години. Отначало бизнесът вървял повече от добре и много оказал помощ на винарна във Велико Търново. Най-големият проблем на винопроизводителите е, че не могат да задържат качеството на една марка в продължение на години. Към днешна дата главното му занятие е обвързвано с капиталов бизнес и за него работят към 60 индивида.

От 2009 година е женен за някогашния външен министър Надежда Михайлова, през днешния ден Нейнски. Към днешна дата тя е в Съединени американски щати. По този мотив Светлин Нейнски споделя, че това е най-дългата им разлъка откогато са дружно. 
По мотив 60-я й празник, Нейнски я изненадал с обиколка на Флоренция и този път усетили доста от местата по друг метод. 

За 13-годишния си брак не са имали компликации в връзките и към момента са бясно влюбени един в различен.
Летата се събират с общо четирите дъщери – две негови и две нейни от предходните бракове. Надежда Нейнски омъжи дребната си щерка през лятото и в този момент компанията е още по-голяма.

Твърди, че с някогашната си брачна половинка, както и с някогашния мъж на Надежда, са в положителни връзки и не извръщат главите си встрани, когато се видят. Като най-тежкия миг в персонален проект дефинира решението за бракоразвод, което било взаимно и не е било придружено от кавги. Споделя, че просто настъпил момента, в който с някогашната му брачна половинка Мира Лазарова не могли да дадат един на различен това, което очаквали.

Откакто са дружно с Надежда, се трансформират един различен и вървят дружно напред. Признава, че заслугата да стартира да гледа по-задълбочено на нещата, е напълно нейна. 
Определя себе си като извънредно прочувствен човек, който обаче съумява да се владее. Случаите, в които избухва е за малко, а и постоянно търси повода първо в себе си. 

Има две произшествия зад тила си. За втората твърди, че имал оракулски сън – години преди нея сънувал чудноват сън, че пътува самичък в автомобила по планински път, изпуска завой и потегля към пропастта. 

Тръгвайки със фамилията си от Пампорово, и на един от завоите автомобилът пропаднал в 7-8 метрова бездна. За благополучие всички се разминали невредими, а колата била като че ли някой я бил сложил над  замръзнала река.

Последният грабеж в дома им бил като на кино – прекратени връзки и електричество, всичко разпиляно, а на масата обирджиите отворили бутилка вино и сипали в две чаши. Единствено в стаята на децата не били влизали.
Източник: Уикенд 
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР