Продуцентът Маги Халваджиян стана дядо, този път на момиче, след

...
Продуцентът Маги Халваджиян стана дядо, този път на момиче, след
Коментари Харесай

Бивша адреналинка направи Маги Халваджиян женски дядо

Продуцентът Маги Халваджиян стана дядо, този път на момиче, откакто преди тъкмо пет години се роди и първият му внук. Бившата адреналинка Алекс, която сега се изявява като хореограф в продукциите на Магърдич като „ Маскираният певец” и „ Като две капки вода” роди през днешния ден. За новината първи заяви бащата на бебето Бебо. Номер две е тук. Най-хубавият коледен подарък е с размери 3300г/50 см ". Благодаря ти, Александра ", написа Бебо Халваджиян във "Фейсбук ".



Гордият дядо също побърза да се похвали в обществените мрежи, а десетки ВИП персони побързаха да му честитят.
Александра и Бебо, който пък работи като оператор в плановете на баща си, имат 5-годишен наследник Еди. Само преди дни Еди имаше рожден ден, тъй че идващият декември за семейство Халваджиян празниците ще стартират още от 19 декември и ще не престават и през новата година.

Новината, че известният продуцент ще става дядо стана ясно още през лятото, откакто брачната половинка му Кремена разгласи, че е схванала за идващото бебе навръх 50-ия си рожден ден и това е бил най-хубавият вероятен подарък. Засега семейството не оповестява по какъв начин се споделя наследницата на известния жанр, като паметливи напомням, че Еди заставам без име няколко дни.

фотоси:фейсбук маги халваджиян

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР