Продуцентът Маги Халваджиян най-после се смили над Панайот Панайотов и

...
Продуцентът Маги Халваджиян най-после се смили над Панайот Панайотов и
Коментари Харесай

Маги Халваджиян се смили над Панайот Панайотов

Продуцентът Маги Халваджиян най-сетне се смили над Панайот Панайотов и му се падна ария, подобаваща за него. Поредният епизод от дванадесетия сезон на шоуто за фалшификати „ Като две капки вода ” предложи на феновете чудесни фалшификати, както и такива, които се оказаха много сложни за участниците. Панайот Панайотов влезе в облика на Ал Бано.

Песента, която трябваше да изпее, бе „ Анджели ”, а легендата на българската сцена вложи доста старания и направи най-убедителната си реплика досега.

„ Най-накрая и на този човек да му се падне ария, която да не е насмешка и с него, и с истинския реализатор ” – написаха в обществените мрежи фенове, които видяха, че в предходните лайвове песните, които трябваше да пее Панайот бяха подигравателни.

В по-предно предаване имитира незабравимата Тина Търнър. Тогава той изпя паметната песен  Simply the best по своя метод, без въобще да имитира интонацията и силата на певицата. За сметка на това беше с разголена къса рокля и нелепа бухнала перука. Целият този облик възроди горещи диспути в обществените мрежи, че продуцентите намерено се подиграват на изпълнителя, карайки го да наподобява като очукан пенсиониран травестит от някоя мадридска пиаца.

„ Разплаках се от тъга, до момента в който гледах Панайот. Тъжно, смях се през сълзи. Виждаш по какъв начин един стар човек се трансформира в нещо несигурно. Може да съм сензитивна, само че не бих желала моя татко на тези години да бъде осмиван и подложен на критика. Да, шоу е, само че всичко си има граници. Бъдете жив и здрав господин Панайотов, нека да имате сериозна причина да си причинявате това! ” – разяснява тогава почитателка на „ Капките ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР