Продуцентът Маги Халваджиян има всички основания да се тревожи. Васил

...
Продуцентът Маги Халваджиян има всички основания да се тревожи. Васил
Коментари Харесай

Тежка разлъка за Халваджиян! Зуека бяга от България?

Продуцентът Маги Халваджиян има всички учредения да се тревожи. Васил Василев-Зуека стяга куфарите и отпътува да живее в слънчева Испания.

Водещият ще остане там до септември и към този момент си е наел къща като към момента провежда пътуването си. Самият той удостовери информацията. " Заминавам със фамилията си на дълга лятна почивка. Да речем, в Испания. Най-важното е да си отдъхнем добре. Едва по-късно бих могъл да хвана четката и да рисувам, към този момент мисля единствено за отмора ", съобщи Зуека, представен от Галерия.

Според наши източници обаче надареният артист ще изследва и опцията на място да остане да работи и да живее в страната на Сервантес с жена си - режисьорката Анна Вичева и наследник а им - седемгодишният Стефан. Затова и продуцентът Маги Халваджиян интензивно търси различен водещ на " Маскираният артист " на мястото на Зуека при положение, че артистът реши да остане в странство. Хитовото шоу ще има трети сезон през есента, като предходната година негови водещи бяха Геро и Зуека.

Освен като артист и водещ, комикът към този момент се е осъществил и като художник, въпреки да дефинира себе си като фен. Той подреди първата си авторска галерия живопис през май. Картините му бяха разпродадени единствено за пет дни. Карините му с Дон Кихотовци се радват на голям триумф измежду неговите другари и измежду публиката в обществените мрежи. Нищо чудно Зуека да се надява да грабне публиката в Испания с картините си и да остане да твори там.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР