Продуцентът Маги Халваджиян е поискал от Геро да влезе във

...
Продуцентът Маги Халваджиян е поискал от Геро да влезе във
Коментари Харесай

Халваджиян няма милост! Вижте как изпоти Геро преди Капките...

Продуцентът Маги Халваджиян е изискал от Геро да влезе във форма преди началото на новия сезон на шоуто " Като две капки вода ".

„ Това е ситуацията, смъкнах 10 кг и още не преставам, усещам се в превъзходна форма, а и храната понижих. “ Това показа Герасим Георгиев-Геро, който към този момент е минал в по-малък размер костюм и се готви за началото на „ Като две капки вода “ като водещ дружно с Димитър Рачков, написа hotarena.net.

„ Трябва да си увелича издръжливостта, а тo няма по какъв начин да стане, в случай че не стартира да сборувам. Тази пандемия за мен беше като стартова тресчица за намаляване, взех се в ръце и към този момент съм различен “, пошегува се Геро. 47-годишният артист върви на фитнес по три пъти дневно, като не съблюдава строга диета, а тренира „ свиреп “ по думите му.

„ Спазвам баланс, колкото изям, толкоз виждам да смъква. И ми се получава по този метод. Пробвам ли с диета, не става “, безапелационен е Геро, който в действителност не е напълнял в резултат на вкус, а на стрес, откакто претърпява злополука преди години. „ Забравил съм го това, само че дълго време не съумях да се оправя с килограмите, подувах се “, споделя Геро. Чаровният водещ още веднъж ще бъде в тандем с Митко Рачков в „ Капките “.

„ Връщам се за юбилея на „ Капките “, само че отново ще си ида наесен в моето шоу. Засега няма проекти за прекъсване “, сподели Рачков във връзка слуховете, че от края на годината към този момент няма да го има „ Забраненото шоу на Рачков “, защото било доста скъпо за произвеждане.

„ С Геро се знаем от години, двамата сме добър тандем, към този момент репетираме и ни се получават нещата “, безапелационен е Рачков. В шоуто към този момент се знаят имената на двама от участниците - Руслан Мъйнов и Моньо Монев. „ Ще има и изненади, да наблюдават хората “, с недомлъвка споделя Геро.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР