Продуцентът Магърдич Халваджиян издаде с пост в инстаграм кой влиза

...
Продуцентът Магърдич Халваджиян издаде с пост в инстаграм кой влиза
Коментари Харесай

Ето как Халваджиян издаде кой влиза в Маскираният певец

Продуцентът Магърдич Халваджиян издаде с пост в инстаграм кой влиза в „ Маскираният артист “ . Шоуто стартира през септември по Нова, която към този момент го популяризира. След като бе на отмора в Италия със фамилията си и другари, Халваджиян се появи от снимачната площадка на предаването, където тече снимането на визитките на участниците. До него е седнал Рафи Богосян, преоблечен като феодален аристократ.

Рафи е любим на арменеца, участник на два пъти в „ Като две капки вода “, победител в същото предаване и участник в бенда на другото шоу на фирмата-това на Димитър Рачков. Как ще съумява да съвмести участията си в събота в „ Маскираният артист “ и в неделя при Рачков, Hotnews.bg не се наема да гадае. Сигурни сме обаче, че хитрият Халваджиян не инцидентно демонстрира арменския музикант.

Или той ще отпадне първи в конкуренцията, или просто ще бъде посетител в първото предаване. Факт е обаче, че продуцентът желае да подгрее оптимално ползата на публиката към задаващото се шоу и по тази причина е подготвен да покаже и секрети от кухнята на снимачния развой.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР