Продуцентът Люси Иларионов е съсипан от мълвата, носеща се във

...
Продуцентът Люси Иларионов е съсипан от мълвата, носеща се във
Коментари Харесай

Люси Иларионов за раздялата с Ани Хоанг: Болно ми е!

Продуцентът Люси Иларионов е унищожен от мълвата, носеща се във ВИП средите, че двамата с Ани Хоанг са се разделили.

Клюката гласи, че хубавицата от виетнамски генезис се изнесла от фамилното жилище преди седмица и към днешна дата живее чартърен. Нещо повече – даже към този момент си била намерила другар – оператор, който е под 30 години.

Столични паркетни лъвове разнасят, че Иларионов също предпочел други пристрастености пред азиатското цвете. Продуцентът признава, че му е доста болно от грозните злословия, написа " Уикенд ". 

Дори не намира думи за този случай, само че акцентира, че жена му си е вкъщи, а той продължава да снима. Той не може да повярва по какъв начин може да се измислят такива клюки след тематичната ария, която създали за постоянните двойки с още 12 индивида и това се видяло и чуло от обществото.

Люси обаче не крие, че злите езици ги разделят с Ани Хоанг от години и по всяка възможност това ще продължи и отсега нататък. От думите му излиза наяве, че двамата са доста щастливи дружно и даже през разум не им е минавало за разлъка. В умозаключение дефинира тази клевета като чиста проба „ срамотия “.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР