Продуцентът Андрей Арнаудов заяви, че през този уикенд започват снимките

...
Продуцентът Андрей Арнаудов заяви, че през този уикенд започват снимките
Коментари Харесай

Този уикенд започват снимките на игралния филм за Гунди

Продуцентът Андрей Арнаудов съобщи, че през този уикенд стартират фотосите на първия игрален пълнометражен филм за легендата на Левски Георги Аспарухов-Гунди.
 Елин Топузаков разкри на кои звезди няма да разчита за дербито в Разград Елин Топузаков разкри на кои звезди няма да разчита за дербито в Разград
" Ние се готвим за това от пет години. Този уикенд стартират фотосите на игралния филм " Гунди - легенда на любовта ". Създаваме една машина на времето за повече от 100 индивида екип, за близо 60 артисти. Този филм ще ни придвижи в сантименталното време на 60-те години. Филмът стартира със запознанството на Георги Аспарухов с Величка Маркова и приключва с неговата гибел.

Това не е състезателен филм, а една сантиментална история за любовта сред едно момче от крайните квартали с едно момиче от софийския хайлайф. Той става една звезда, легенда и със гибелта си се трансформира в мит. В един миг става толкоз огромен, че даже е проблематичен за системата.

Величка Маркова от самото начало беше съветник. Тя ни оказва помощ ужасно доста с документални обстоятелства. Събрали сме голямо количество информация за този филм. Много мъчно се прави пълнометражен игрален филм за една ера. Скъпо мероприятие. Смятаме, че филмът ще стигне до сърцата на доста хора. Ние го одобряваме персонално.

Филмът ще го гледате на огромен екран при започване на 2024 година. Много скоро ще разберете кой ще играе Гунди ", разяснява Арнаудов пред “БТВ ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР