Продукцията на Том Холанд в Уест Енд на Ромео и

...
Продукцията на Том Холанд в Уест Енд на Ромео и
Коментари Харесай

Шоуто на Том Холанд в Уест Енд е подложено на гнусни расистки обиди, докато продуцентският екип говори на открито

Продукцията на Том Холанд в Уест Енд на Ромео и Жулиета е помрачена от гнусни расистки обиди, принуждавайки продуцентите да приказват.

Версията на Jamie Lloyd Company на класиката на Шекспир, в която взе участие Франческа Амевуда-Ривърс като Жулиета и звездата от Спайдърмен, Том, като Ромео, прави своя дебют в театъра Duke of York в централен Лондон през май. Въпреки това, за жалост, един от актьорите беше цел на „ бараж от плачевни расистки обиди “ - преди да стъпи на сцената.

Влиза в Instagram, настоявайки, че ще направи всичко допустимо, с цел да отбрани своите артисти, The Jamie Lloyd Company разгласява изказване, в което се споделя: „ След оповестяването на нашия актьорски състав „ Ромео и Жулиета “ имаше проливен дъжд от плачевно расово принуждение, ориентирано към член на нашата компания. Ние работим със забележителна група актьори.Настояваме, че те са свободни да основават работа, без да се сблъскват с онлайн тормоз. Ще продължим да поддържаме и пазиме всички в нашата компания на всяка ц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР