Продуктовата гама популярни слушалки HyperX Cloud се допълни с модела

...
Продуктовата гама популярни слушалки HyperX Cloud се допълни с модела
Коментари Харесай

Стартираха продажбите на универсалните слушалки HyperX Cloud Revolver Gunmetal

Продуктовата гама известни слушалки HyperX Cloud се добави с модела HyperX Cloud Revolver Gunmetal.
Устройството предлага същото качество на звука като модела HyperX Cloud Revolver, само че се разграничава по спомагателните цветове на корпуса и вградените звукови профили за разнообразни сюжети: от приплъзване на FPS игри до висококачествено възпроизвеждане на музика.



В HyperX Cloud Revolver Gunmetal се употребяват 500 милиметрови представители с неодимови магнити. Те обезпечават напълно чисто и детайлно възпроизвеждане на тон в диапазона от 18 Hz до 28 KHz. Звуковото налягане доближава 105,5 децибела, а импедансът е 30 ома. Конструкцията включва и свалящ се микрофон с функционалност за погасяне на шумовете и сертификация от TeamSpeak и Discord. Микрофонът записва звуците в диапазона от 50 Hz до 18 KHz, като чувствителността е -40 децибела. Налично е жично отдалечено, благодарение на което може да се контролира силата на звука и да се включва/изключва микрофона.

Слушалките HyperX Cloud Revolver Gunmetal  са съвместими с редица геймърски устройства (PC, PS4, PS4 Pro, Xbox One, Xbox One S, Mac, Mobile, Nintendo Switch) с помощта на употребяваните общоприети 3,5 мм конектори. Слушалките към този момент се продават в електронните магазини при цена $119,99 .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР