Продуктите, представени в тази статия, са от марки, които се

...
Продуктите, представени в тази статия, са от марки, които се
Коментари Харесай

Посивяла коса? Направете коренова корекция у дома с тези задължителни продукти

Продуктите, показани в тази публикация, са от марки, които се оферират в NBCUniversal Checkout Marketplace. Ако закупите нещо посредством нашите връзки, ние получаваме комисионна.

Сивата коса е естествена, красива и толкоз естествена. Но това не значи безусловно, че желаете да го разтърсите. Ако имате побелели корени и нямате време за посещаване в салона, нашата селекция от спрей и пудра за поправяне на корените може да ви помогне да покриете сивата коса незабавно.

Тези краткотрайни корекции за корени решенията се оферират в необятна гама от цветове, типове приложения и ценови точки. Тези варианти за пудра и спрей могат да обезпечат ужасно покритие и да оставят косата ви да наподобява по този начин, като че ли преди малко сте напуснали час в салон.

Те могат да ви оказват помощ с корекцията на поникналите сиви корени на вашата естествена коса, ретуширането на упоритите сиви корени, надничащи посредством трайно оцветяване и справяне с куп наново израстване, което преплита сивото и естествения ви цвят.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР