Продуктите, представени в тази статия, са от марки, които се

...
Продуктите, представени в тази статия, са от марки, които се
Коментари Харесай

Кейт Съмървил разкрива тайната да изглеждате по-млади незабавно и е супер лесно

Продуктите, показани в тази публикация, са от марки, които се оферират в NBCUniversal Checkout Marketplace. Ако закупите нещо посредством нашите връзки, ние получаваме комисионна.

Кейт Съмървил е икона за грижа за кожата. Основателят на Kate Somerville Skincare оказва помощ на някои от обичаните ви известни и снимани лица. Нейните наложителни артикули употребяват качествени съставки за лекуване на постоянно срещани проблеми с грижата за кожата като акне, суха кожа, фини линии, бръчки, тъмни кръгове и стареене.

E! получи шанса да беседва със Сомървил за най-новия й артикул, серумът за подмладяване Kate Somerville Kateceuticals Supercell, както и за нейната рутинна грижа за кожата, тайната за незабавно по-млада кожа и единственото познание за грижата за кожата, което тя счита, че всеки би трябвало да знае.

Тъй като не всеки може да пътува до безоблачен Лос Анджелис за преживяването на лицето на Кейт Сомървил, нейните артикули „ се пробват да имитират това, което вършим в клиниката, тъй че да по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР