Продуктите на Dyson са на мода и получаването на такъв

...
Продуктите на Dyson са на мода и получаването на такъв
Коментари Харесай

„Помолих годеника си за Dyson тази Коледа и той наистина сбърка.“

Продуктите на Dyson са на мода и приемането на подобен като подарък може да ви накара да се почувствате в действителност специфични.

Но приятелят на една жена се обърка, откакто прочете листата й с стремежи, оставяйки я съществено объркана по отношение на продукта, който той беше закупил вместо това. Не може да се отхвърли, че коледното извършване на покупки може да аргументи доста стрес в най-хубавия миг, а още по-лошо е, когато индивидът, за който купувате, остане отчаян от подаръка, който сте избрали.

И годеницата на мъжа остана кралски разочарована, когато той я заши, купувайки неверен продукт от същата марка. Тя искаше нещо от компанията за електрически артикули Dyson и той реши, че вместо това, което тя желае, ще й вземе сешоар за ръце.

Ангъс Дънкан разгласява фотография на Dyson Airblade онлайн, като написа: „ Очевидно съм взел на годеницата си неверния Dyson Air-thingy? “ На фотографията се виждаше и реакцията на годеницата му и от нея се виждаше, че той я е зашил сполучливо. „ ЗАЩО МИ ВЗЕХТЕ СЕШОАР...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР