Продуктите на DJI са силно доказателство, че китайските производители са

...
Продуктите на DJI са силно доказателство, че китайските производители са
Коментари Харесай

DJI Mavic 2 Pro - дронът, който всички искат


Продуктите на DJI са мощно доказателство, че китайските производители са способни да създават в действителност висококачествени джаджи, които се усещат и държат като скъпи и добре премислени устройства.

Mavic 2 Pro е може би най-горещият потребителски дрон на пазара досега и дочуваме, че компанията се готви да пусне понижения за Коледа. Уви, за утрешния Черен петък ще би трябвало да разчитаме на възвишен шанс, в случай че желаеме да намерим дрона на по-ниска цена, споделят сътрудниците от Wired.

Mavic 2 Pro е малко по-едър от предшественика си, само че това е повече от целесъобразно, поради качествата му.

 Снимка 390786

Моделът е механически идентичен с DJI Zoom, само че камерата му го възнася в по-високия клас.

Mavic 2 Pro е екипиран с ActiveTrack 2.0 - функционалност, която следи движещ се обект и планува накъде и по какъв начин ще продължи придвижването му. Всичко това се случва с оптималната скорост до 60км/ч.

 Снимка 390785

Дронът печели от датчици за рискови обекти и трудности, които засичат опасности във всички направления, а освен пред летящата джаджа. Mavic 2 Pro самичък намира най-хубавия метод да заобиколи премеждието и да продължи да снима заложения му обект.

 Снимка 390782

Това е може би една от най-атрактивните страни на дрона за начинаещите летци, които постоянно унищожават джаджите си, поради липса на опит в ръководството.

Новият Pro разполага и с Hyperlapse функционалност, както и с огромен зуум, който разрешава да снимаме фрагменти, в които лещата на камерата доближава единствено върху обекта, а самият дрон се отдалечава.



Това основава много впечатляващ резултат, който обаче е наличен единствено при резолюция от 1080p.

 Снимка 390784

Mavic 2 Pro e и с много по-голяма батерия от предходния модел, и може да издържи до 31 минути във въздуха.

Цената на дрона от уеб страницата на DJI е 1499 $, което е изцяло в границите на допустимото за този сегмент и клас дронове.

 Снимка 390783

По-евтиният Mavic 2 Zoom, струващ 1249 евро, е много сходен по характерности на Pro модела, само че вторият е с доста по-способен и огромен камерен датчик, който несъмнено оправдава разликата от 250 евро.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР