Продуктът е от полза за комуникация между студентски групи и

...
Продуктът е от полза за комуникация между студентски групи и
Коментари Харесай

До 30 участници ще могат да се включат в групов видео разговор във Viber

Продуктът е от изгода за връзка сред студентски групи и учебни класове, работни екипи, семейство и другари

Водено от желанието заподкрепа на локалните общности и разнородни групи от консуматори, водещото приложение за известия и връзка в България, Viber разгласи, че ще разшири потенциала си за групови видео диалози до 30 участници в едно позвъняване в международен мащаб.

В ерата на новото обикновено и поредните талази на противоепидемични ограничения, въведени в цяла Европа, разширението на потенциала на групови видео диалози до 30 участници е идеалното решение за провеждането на отдалечени срещи по разнообразни мотиви.

„ Viber е най-популярното приложение за връзка в България и ние непрестанно работим по разнообразни усъвършенствания на платформата си, с цел да можем да бъдем допустимо най-полезни за българските консуматори във всички ежедневни обстановки. Вярваме, че с последователно разширение на потенциала ни за видео диалози, повече хора ще могат да останат свързани и да продължат да си взаимодействат още по-продуктивно онлайн ", споделя Атанас Райков - старши шеф на Rakuten Viber за Европа, Близкия изток и Северна Африка

По-удобна функционалност за учители и възпитаници:

В България 60% от участниците в доброволна анкета споделят, че са употребявали Viber за свързани с образованието цели през тази образователна година. 53% отговорят, че намират груповите видео диалози като подобаващ инструмент за ръководство на отдалечено образование. Подобрението на функционалността я прави налична и подобаваща за провеждането на класни и извънкласни действия, курсове и образования от друго естество.

Улеснение за бизнеса:

Благодарение на новия аспект, (grid view), както за десктоп, по този начин и на мобилни платформи, потребителите могат елементарно да организират и своите бизнес срещи и диалози в комфортна онлайн среда - на добре познатата им платформа за връзка.

Семейството и приятелите са още по-близо:

С новата функционалност, към този момент е допустимо онлайн събирането на повече членове на фамилията или другари в един диалог. С настъпващите пролетни месеци и идните празници, Viber оказва помощ на хората да останат свързани между тях, макар актуалната обстановка.

За да стартира групово видео позвъняване, потребителят просто би трябвало да натисне бутона „ видео " в горната част на екрана или да добави още участници към настоящо видео позвъняване. Може да се обади и непосредствено на към този момент съществуваща група и да изберете кои участници да се причислят.

Капацитетът за групови видео диалози ще бъде уголемен в допълнение през идващите месеци.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР