Продавачка от Сеново избра да получи в Разград спечелената от

...
Продавачка от Сеново избра да получи в Разград спечелената от
Коментари Харесай

Преследвана от късмета жена от Сеново получи поредната си печалба в Разград

Продавачка от Сеново избра да получи в Разград извоюваната от нея премия от лотарията с касови бележки на Национална агенция за приходите. „ По-близо ми е “ – изясни 53-годишната Севдие Реджебова, която е преследвана от шанса – тв приемникът от данъчните е третият, който печели единствено през последните две години. „ Вече имаме общо 5 тв приемника, единият е даже в гаража “ – споделя дамата.

И тя и, брачният партньор й постоянно играят разнообразни игри в обществените мрежи. Севдие се сеща едно по едно за нещата, които са спечелили – гуми и масло за джипа, която неотдавна си купили, изолираност за 2000 лв. и други. „ Който не играе, той не печели, дано всеки да играе “ – трансформира Севдие максимата, първо изречена от Христо Стоичков.

Днешната облага е 40-инчов тв приемник „ Панасоник “, това е една от седмичните награди от
лотарията с касови бележки. Севдие е записала общо 3000 бележки, печелившата е 1,75 лева, с които на 17 септември са купени веро, тоалетна хартия и ябълков оцет.

„ Откакто схванаха за облагата, всички поданици на Сеново започнаха постоянно да си вземат бележките и да ги записват “ – споделя още късметлийката. Самата тя също продължава с регистрациите за огромната премия – 50 000 лв.. Върху цената на тв приемника се заплаща налог върху приходите – 10%, т.е. Седвие би трябвало да заплати 100 лв. за струващия 1000 лв. тв приемник – обясниха от Национална агенция за приходите.

В цялата страна към края на септември за присъединяване в
лотарията на Национална агенция за приходите са регистрирани 24 милиона бележки на стойност над 333 милиона лв. – заяви шеф отдел „ Услуги за клиенти “ в офис Разград на Търговско дружество на НАП-Варна Йордан Йорданов, който имаше удоволствието да връчи тв приемника и гаранционната карта на Севдие. В област Разград са регистрирани 400 000 бележки на стойност 5 милиона лв..-->

В Лудогорието интензивността е по-висока от тази в страната – до момента в който междинният брой регистрирани касови бележки на един човек е 340, в Разград е 390. За регистрация на уеб страницата www.kasovbon.bg е нужно индивидът да е на възраст над 14 години. Седмичните награди са тв приемници, месечните – 2000 лв., огромната годишна премия е 50 000 лв..
 Преследвана от шанса жена от Сеново получи следващата си облага в Разград Радка Минчева

 Преследвана от шанса жена от Сеново получи следващата си облага в Разград Радка Минчева

 Преследвана от шанса жена от Сеново получи следващата си облага в Разград Радка Минчева

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР