Продава се оборудван промишлен имот за обработка на бяло месо

...
Продава се оборудван промишлен имот за обработка на бяло месо
Коментари Харесай

Продажба на промишлен имот за обработка на бяло месо в индустриалната зона на гр. Добрич

Продава се оборудван индустриален парцел за обработка на бяло месо с оптимален потенциал 6000 пилета на час.

Предприятието е ситуирано в индустриалната част на гр. Добрич, ул. " Ангел Стоянов " №2, GPS 43.587027, 27.829204, в аграрен парцел с повърхност 36 385 кв.м с метод на трайно прилагане: " За хранително-вкусова индустрия " ведно с построените в парцела 29 броя здания с РЗП от 14 315 кв.м.

Предприятието разполага с камери за шоково заледяване, както и със лични показни магазини, пространства за защита, съблекални, бани, административна част и други Посочените обособени елементи от постройките са построени от висококачествени сандвич панели с дебелина 15 см, осигуряващи висока енергийна успеваемост и изолираност, построени в сходство с последните условия за довършителни работи в здания с предопределение за преправка на хранителни артикули.

На разположение са пълнен набор от машини и уреди за реализиране на напълно приключен и нестихващ развой на преправка, предпазване, продажба и спедиция на подготвена продукция.

Имотът дава опция да бъде преобразуван за различен тип активност, както от хранително-вкусовата индустрия, по този начин и за логистични цели. В непосредствена непосредственост има жп гара.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР