Продава ли се звездата от Игри на волята Филип Атанасов

...
Продава ли се звездата от Игри на волята Филип Атанасов
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Продава ли се Фифо от Игри на волята?

Продава ли се звездата от „ Игри на волята ” Филип Атанасов – Фифо? Приятели на 29-годишния хубавелко се похвалиха пред Lupa.bg, че Фифо е бръмчал зад граница – по-конкретно във Виена и Париж, където направил пачка със характерни услуги.



В бизнеса го вкарал гей деятелят Георги Флоров, декларирал се като водач на контрапротестите през 2020-а.

Флоров е прочут като притежател на компания за статисти и управител на чалга певица. В изявление за Би Ти Ви през 2013 година, когато е 18-годишен младеж, нежният бунтовник намерено признава, че взе участие в политически митинги против възнаграждение и изяснява, че всички партии са подготвени да извадят кеш за улична поддръжка.



Георги Флоров урежда бизнес участия на Фифо, издадоха другари на нежния бунтовник

Флоров знаел за платени митинги на Атака, Българска социалистическа партия и даже на ГЕРБ, признавайки че е симпатизант на партията на Бойко Борисов. През август 2020-а Флоров взе участие в така наречен контрапротести на софийския бул. „ Ситняково ”.



Фифо взе участие и в реклами на долни дрехи

Нашият източник изясни, че Фифо и Мистър София 2020 Васил Михайлов били рисково близки до Флоров, който им осигурявал работа зад граница, което не било загадка и се знаело от доста хора с контакти в гей средите.

За Филип Атанасов се знае, че електроинженер от София, има оценки в пет разнообразни спорта, а заниманията му включват плуване, кросфит, бойни спортове, ски, джетове.



Филип стана подгласник на Мистър София през 2020-а

Бърз обзор на неговия инстаграм профил демонстрира, че Фифо е влюбен в спорта. Палавникът е част от танцова групировка Бумбук и впечатлява дамите с танци в жанр “Magic Mike ”. Участвал е в " България търси гений " предходната година и даже стига до полуфинал с групировката си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР