Продълженията рядко са толкова добри, колкото оригинала. Всички можем да

...
Продълженията рядко са толкова добри, колкото оригинала. Всички можем да
Коментари Харесай

Джо Байдън vs Доналд Тръмп: Битката, която само 5% от американците искаха да видят

Продълженията рядко са толкоз положителни, колкото оригинала. Всички можем да се сетим за няколко следващи кино лентата, които в никакъв случай не е трябвало да бъдат правени. Американските гласоподаватели може да имат сходни опасения по отношение на идващите президентски избори в Съединени американски щати, които наподобяват все по-вероятно да бъдат повтаряне на надпреварата през 2020 година, със същите герои в основните функции.

Джо Байдън към този момент удостовери, че се е записал за звезда на демократите, до момента в който Доналд Тръмп остава безапелационният любимец за номинацията на републиканците

Това е история, която сме виждали и преди и доста малко хора наподобява са нетърпеливи да я гледат още веднъж. Скорошно изследване откри, че единствено 5% от американците желаят както президентът Байдън, по този начин и някогашният президент Тръмп да се кандидатират още веднъж, а 38% не желаят нито един от тях да се кандидатира.

Една от аргументите Байдън да е толкоз решен да се опита да задържи Белия дом е, че е уверен, че е единственият, който може да победи Тръмп. Ще забележим дали това е по този начин. Вярно е, че той е единственият, който го е победил.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР