~ Продължение от Част I, която можете да прочетете тук

...
~ Продължение от Част I, която можете да прочетете тук
Коментари Харесай

Вместо толерантни станахме стерилни

~ Продължение от Част I, която можете да прочетете тук

Сега обаче да забележим другата страна. Сега ще се подразнят хората от другата страна на барикадата. Много постоянно някой споделя за гей общността: „ Защо им трябват паради, права, нелепости? Да си вършат, каквото си вършат и толкоз “. Само че…

Само че тези хетеросексуални (или както се дефинират те: нормални) одобряват гейовете като животни, които не изпитват обич, а единствено скотски потребности. Тоест – да си се таковат там, кво надигат глас?

Те не одобряват, че „ хомотата “ могат да се влюбят и да желаят да прекарат живота си дружно. Сексът е единствено част от живота, нали? Ами, в случай че заживеят дружно и осиновят дете… единствено не крещете, че е по-добре едно дете да живее в дом, където да го подмятат, като парцал, в сравнение с при гей-двойка, та – осиновяват дете, само че не могат да се оженят, значи единствено единият се води осиновител. Живеят по този начин 10 години и осиновителят умира. Макар че дружно са отгледали детето, въпреки че го обичат и то ги обича, умирайки единият родител, другият се явява „ никой “ в това „ семейство “. Така че ги чака още един потрес, след гибелта на обичания човек – раздялата и настаняването на детето в дом.

Да приказваме ли за закононарушенията от ненавист? Убийствата на хомосексуални, единствено тъй като са такива. Хора, които са лекари, инженери, учени, хора, които могат да трансформират света и да лекуват заболявания. Убити от едноклетъчен мозък с бухалка, тъй като били „ педали “. Кретенът с бухалката може да даде на света най-вече тор, ще забремени някоя себеподобна и тя ще му снесе едно негово копие, е и още няколко закононарушения може да даде на света.

Ето за какво хомосексуалните не би трябвало да се отхвърлят от това да се борят за правата си. Трябва оптимално доста ние, който както може, да оказва помощ за идеята, тъй като приказваме за ЧОВЕШКИ ПРАВА! И би трябвало да се чува гласът ни/им. Само че без псевдо-толерантните, в случай че може, тъй като те работят за другата страна – оказват помощ в действителност на консервативните демагози.

В Бруней вкараха смъртно наказване (пребиване с камъни…) за гейове. Защо светът се нуждае от говорене за проблемите на хомосексуалните ли? Оказва се, че доста хора желаят решаването на казуса с гейовете, както желаят и с бездомните животни – гибел. Какво вършим, когато хомосексуални продължат да се раждат? Знам какъв им е отговорът – същият като на Хитлер.

В новината за смъртното наказване има коментирали. Ето какво мислят те (без редакторска намеса):

„ исляма ще стане доста атрактивен щом трепят педалите. тука права, свободи, паради, брак, децата желаят да ни вземат на педалите да ги дават. що не одобряваме исляма и да им е*ем майката на еврогейските полезности “;

„ Като цяло, агресивно-военната теория "ислям " ми е мощно ненавистна. Но избрани детайлности - пазенето на фамилните връзки и полезности, ограничението на "свободията " на женското мислене и държание, недопускането на непозната религия и просвета, безспорното отказване и преследването на всевъзможни заболели джендъри/ки - са все неща, безусловно нужни ни в днешните смутни времена, в случай че желаеме да оцелеем като народ, просвета, като нация! “

Като цяло, вторият коментар споделя следното: ислямът ми е противоположен, само че в действителност аз по душа съм ислямист и го одобрявам. Шизофрения, може би? Никаква логичност, само че такива хора има на всички места и… те гласоподават.

Първият коментар пък… „ децата желаят да ни вземат на педалите да ги дават “… Толкова е жалко, че даже не желая да го разясня. Не единствено, че не е правилно, само че е и симптом на грубо обществено закъснение, което е плашещо. Но по-важното е, че щом някой излива такава мисъл, значи някой в миналото му я е налял в главата. Смятайте за каква агитация против гей общността приказваме.

*

Да продължим нататък.

Псевдо-толерантните (за които говорихме в първата част на този материал), с изключение на всичко останало, дадоха и още хрумвания на хищните юристи. Наистина имам възприятието, че тези сякаш толерантни, толкоз крайни „ викачи “ в действителност са крайно-десни консерватори под прикритие, които ни унищожават системата от вътрешната страна и корумпират идеята ни. Както и да е. Та…

Целувката на Пулев. Мислех, че ще избегна тая тематика, само че уви – не. Шумните викачи дадоха концепция на всеки лаком юрист и „ златотърсачка “ на света. Дадоха им концепция по какъв начин да изкарат още пари. Това стана преди много години и от този момент схемата работи, съгласете се. Ако вярно сме разбрали последователността на събитията: тя е пофлиртувала с Пулев, той я е целунал, тя се стъписала, след това цяла нощ е танцувала и отърквала в всякакви скутове на неговото празненство, след това някой ѝ е споделил: „ Скъпа, що не изкараш някой различен $ от тоя боксьор? “; и тя си е споделила: „ Що пà не, правилно! “ Благодарим на всички, които върнаха същинския феминизъм с към половин век обратно. И на всички „ лъжливи овчарчета “, които изляха толкоз мръсотия и сложиха кол в колелото на битката против насилието над дами, което е нечовечен проблем по света; на тези които се присмяха в лицето на същинските жертви, „ маскирайки " се като тях, пробвайки се да „ издоят “ тяхната идея. Повръща ми се от вас.

Днес захващам да целуна жена и: 1). Получавам пестник или 2). Ставаме „ гаджета “; на следващия ден спечелвам от тотото, захващам да целуна жена и: 1). Ставаме „ гаджета “ или 2). Получавам призовка…

Как ще флиртуваме занапред нататък? Отиваме на среща и би трябвало да питаме: „ Мога ли да те целуна? “ Резултат: на идващия ден дамата приказва със своя другарка: „ Къв мъж е па тоя! Точно да ме целуне и се спря и ме пита може ли! Мухъл! “ Втори вид – целуваме; получаваме призовка; явяваме се в съда.

Отношенията вместо толерантни стават стерилни.

Хората живеят в още повече боязън (понеже тоя, който имахме до момента, ни беше малко), затваряме се в себе си, а това води до психози и прояви на експанзия. Нищо – значимото е на тип да го даваме готини и цивилизовани.

Сега – на всички ни е ясно, че да плеснеш такава целувка пред камера, е несериозно. Това не е свалка, а проява. Било то за пред Андреа, на която желае да отмъсти за нещо, било то да се покаже готин, емоционален, сантиментален, прави го от еуфория, кой знае… Но това не беше същинска целувка. Може да си е фантазирал, че продължава нещо, което е почнало по-рано сред тях.

Истината я знаят единствено те двамата. Но той можеше да излезе от обстановка, като каже: не ме вземайте за образец. Това щеше да охлади доста пристрастеностите. Можеше да каже и: вземете ме за неприятен образец. И да извърти нещата по този начин, че той е жертвата на тази „ златотърсачка “. Въобще можеше да реагира по-бързо, както направи самата Суши. Да си беше наел професионален PR стремително, а не да слуша единствено юристите. Те, по предписание, са бавни.

Дали аз утвърждавам това, което той направи? Не. Дали утвърждавам това, което Суши направи? Не.

Има и още една догадка, за която чух: че всичко може да се окаже просто рекламен трик. И двамата да са се разбрали да изиграят този спектакъл, с цел да си оказват помощ един на различен. Делото ще приключи със съглашение, правата му ще се възстановят скоро, а и те са отнети по този начин или другояче единствено за Калифорния, а в този момент целият свят изговаря имената им денонощно. Няма неприятна реклама. Както и да е.

Но съществуването на такива случаи е значително заслуга на… тъкмо по този начин, на псевдо-толерантните. Които години наред бутат нещата натам. Щом могат да притиснат един от най-хубавите учени на века, който направи пробив и приземи галактически уред („ Розета “) върху комета… само че група псевдо-толерантни го унищожиха, тъй като имал нарисувани дами по ризата (вижте края на Част I на този материал), значи могат да притиснат всеки. А от това от време на време текат пари…

Преди година Кейти Пери (за която аз бих се оженил на секундата, само че както споменахме към този момент – не съм тъкмо Брадли Купър…) целуна 19-годишен юноша на сцената и той театрално се строполи на земята. На това преди му споделяха „ шоу “. Сега към този момент и шоубизнесът е безплоден. Чудесно. Точно за това си мечтаех.

После се започнаха едни обвинявания, едно знамение. Ето по какъв начин и той стана прочут. Постигнали са някакво съглашение, евентуално финансово. Учудващо е какъв брой доста хора желаят пари и популярност, без обаче да желаят да работят за тях.

*

Някой сподели „ расизъм “? Да поговорим за расизма. За България даже да не отваряме дума, тук всичко е: „ Циганите на сапун “, „ Бежанците вън “, „ Маймуни “, а след това същите „ бели българи “ питат патетично: „ Що не се интегрират, бе! “ Що ли, наистина…

В света расизмът съществува. Факт. Но, когато псевдо-толерантните се включат в битката, всичко „ отива на кино “. Те основават предпоставката „ гнилите ябълки “ (има ги навсякъде) от малцинствата да употребяват „ расистката карта “ – да си вършат каквото си желаят и когато им потърсят сметка, да се разкрещят, че ги мачкат, тъй като са от малцинствата. И това нервира още повече болшинството и вреди още повече на малцинството. Люлката на Нютон.

Да знаете, децата не се раждат расисти. Възпитават ги такива. Белите споделят на децата си, че „ чернилките “ са низши, желаят да им вземат страната, да ги убият… Чернокожите пък, когато възпитават децата си в расизъм, им споделят, че не би трябвало да не помнят по какъв начин белчовците са ги мачкали и по какъв начин са набили дядо им. Аз пък запитвам: за какво би трябвало да помнят това? Това „ помнене “ ражда ненавист към белите, към всички бели, даже и такива, които нямат нищо общо с расизма. Омразата ражда предпочитание за отплата, а тя – принуждение, насилието ражда ответно насилие… „ Око за око и светът ще ослепее “ (Ганди).

Аз пък споделям, че хората „ помнят “ историята, единствено когато им е преференциално и единствено гадостите от нея, с които извиняват гадостите, които те вършат или възнамеряват да създадат. Другата част от историята явно не я помнят. Иначе нямаше да се върне фашизмът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР