Продължават текущите ремонтни дейности на автомагистрала Хемус“. Това обявиха от

...
Продължават текущите ремонтни дейности на автомагистрала Хемус“. Това обявиха от
Коментари Харесай

Продължават текущите ремонтни дейности на автомагистрала „Хемус“

Продължават настоящите ремонтни действия на автомагистрала „ Хемус “. Това оповестиха от Агенция " Пътна Инфрастуктура " и разпространиха детайлности за ремонтите и фотоси от ремонтираните сектори.

През тази седмица се извършват асфалтови работи на пътна настилка от 19-ти до 23-ти км в платното за Варна. При 59-ти км в посока Варна се почиства растителността край пътя и в междинната разграничителна линия.  

 С монтирането на ограничаващите системи /мантинели/ и полагането на хоризонтална маркировка приключи ремонтът на 7,1 км сектор от път II-52 Нов град –  Свищов – Никопол в област Велико Търново. Ремонтът на пътя стартира през 2020 година, а строителните действия приключиха при започване на лятото на 2022 година, пишат още от пътната организация. 

Подменени са мантинелите в ремонтирания сектор от път I-2 Слънчево – Варна. Обновена е хоризонталната маркировка на път I-9 Варна – Бургас в правите Златни пясъци – Варна и от кв. „ Аспарухово “ до отбивката за с. Бенковски, регистрират още от организацията. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР