Продължават спасителните операции в разрушените от вчерашното силно земетресение райони

...
Продължават спасителните операции в разрушените от вчерашното силно земетресение райони
Коментари Харесай

Вадят живи и мъртви деца изпод развалините в Турция и Сирия

Продължават избавителните интервенции в разрушените от вчерашното мощно земетресение региони на Турция и Сирия (броят на жертвите продължава да пораства - към този момент са над 4300 в двете страни). В обществените мрежи и в локалните медии се появиха фрагменти, показващи по какъв начин отдолу под срутените здания спасители вадят живи и мъртви деца.
Още по темата
Жена е родила бебе под руините в Алепо след земетресението в Сирия, момченцето е избавено, майка му обаче не е оживяла, оповестяват локалните медии, починало е и цялото семейство, оповестяват локалните медии, представени от РИА Новости.

В друго видео се вижда по какъв начин спасителите вадят мъртво дете от руините на къща в сирийския град Идлиб. Малкото момче към момента носи лигавника си на врата. Изглежда, че просто спи, само че в никакъв случай повече няма да отвори очи, написа немският в. " Билд ".

Спасителите преди малко са извадили мъртвото дете (което е било единствено на няколко месеца), а по-късно деликатно го дават в ръцете на смутения татко. Той го хваща, притиска го към себе си и го целува с обич по челото и обезверено вика: " Ти си моята душа. Сърцето ми кърви, обич моя. Боже мой, апелирам те, помогни ми. Иска ми се да бях починал на твое място ".

Подобни фрагменти се виждат и в медиите в Турция - спасители вадят деца отдолу под руините и те в доста от случаите са останали сираци - родителите им са починали.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР