Продължават ремонтите на улици в населени места, част от община

...
Продължават ремонтите на улици в населени места, част от община
Коментари Харесай

Продължават ремонтите на улици в населените места край Велико Търново

Продължават ремонтите на улици в обитаеми места, част от община Велико Търново. По план, финансиран по стратегия „ Местни начинания “, в с. Самоводене са положени 1000 кв. метра нов асфалт в сектори от основните улици „ Гео Милев “, „ Поп Харитон “ и от други прави. Вложените средства са в размер на към 30 000 лв..

В с. Габровци е ремонтиран площадът, чиято настилка бе повредена от наводненията през 2014 година 140 квадратни метра е новата настилка в централната част на селото. Предстои реорганизация и на локален улук.

Текущ ремонт на улици тече и в село Шемшево, предстоят действия по пътната инфраструктура в обитаемоте места край Килифарево и край Прохода на Републиката.

Наскоро в Килифарево изцяло бе преасфалтирана улица „ Васил Левски “, дружно с кръстовището й с ул. „ М. Яламов “. Възстановени бяха нарушените пътни настилки на мостовете над р. Белица – към село Плаково и към стадиона в градчето. В Дебелец бяха положени над 600 квадратни метра нов асфалт по компрометирани сектори от пътната мрежа.
 samovodene1  dav  dav
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР