Продължават ремонтите на улици и тротоари в Шумен. Седем улици

...
Продължават ремонтите на улици и тротоари в Шумен. Седем улици
Коментари Харесай

Седем улици в Шумен ще бъдат преасфалтирани

Продължават ремонтите на улици и тротоари в Шумен. Седем улици в квартал „ Дивдядово “ ще бъдат напълно или отчасти преасфалтирани, оповестиха от пресцентъра на общинската администрация. 

Улични поправки се правят и в други елементи на града. Нови тротоари и бордюри се построяват по ул. „ Добруджа “, около СУ „ Сава Доброплодни “ и СУ „ Йоан Екзарх Български “, и по отсрещната страна на пощенския клон в региона. Там старите тротоари се отстраняват съвсем напълно и на тяхно място ще бъде положен асфалт, като ще се запазят зелените пространства от двете страни по улицата. 

Продължават строителните работи и по ул. „ Вит “, която ще бъде напълно актуализирана с нови бордюри, тротоари и асфалт. Западният тротоар по ул. „ Панайот Волов “, в сектора от ул. „ Вит “ до ул. „ Кирил и Методий “, също ще бъде асфалтиран.

Завърши рехабилитацията на двата паркинга пред жилищните здания на ул. „ Владайско въстание “ с изцяло преасфалтиране и възобновяване на тротоарите и бордюрите в междублоковите пространства, допълват от общинския пресцентър. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР