Продължават разкритията за Вера Иванова и останалите майки от "Системата

...
Продължават разкритията за Вера Иванова и останалите майки от "Системата
Коментари Харесай

Майка на болно дете разкри подли и алчни трикове на жените в "Системата ни убива"

Продължават разкритията за Вера Иванова и останалите майки от "Системата ни убива ".

Те са се вклинили в нея, след което са пристанали за пари на Мая Манолова, до момента в който против излъганите дами не са почнали да валят всевъзможни инспекции. От данъчни до обществени, които да гледат дали се грижат добре за болните си деца.

Ето какво споделя пострадала майка:

"Мили хора както множеството ми другари знаят тук не написа Стефан, тъй като той не може!

Пиша аз майка му и вардя този профил точно за случаи като този!

Блокирани са главния ми профил Рени Григорова и другия Рени Михайлова!

Хората, докладвали ме, не харесаха това, че написах за тях истината, а точно че опорочиха митингите на родителите на деца/хора с увреждания! Че продадоха неведнъж нещо, което не им принадлежи, а точно концепцията на битката ни, вкарана в слогана "Системата ни убива "!

Сега тези пет дами ще отмъщават, те нямат друго оръжие с изключение на да рапортуват тук и в прокуратурата или други сходни институции срещу които в този момент протестирали!

Те вършиха доноси, ще го вършат и в този момент, тъй като толкоз могат! Евтините им пърформанси и демонстрации водят единствено до едно ответен удар против всички нас хората с увреждания!

Въпреки тези пет дами аз не преставам да се боря, майната им изначално и последъчно и каквото и да създадат аз знам, че съм друга от тях, че виждам детето си, не го посрамвам на риск и не съм евтина като тях!



Предполагам,че и този профил ще бъде спрян до края на деня, тъй като са видели че върша следващата акция за сина си и желаят по всякакъв начин да ме смачкат, ми ок, но едва ли, тъй като ще се боря, а на тях майната им по-щастливи или душевно богати няма да станат, тъй като сърцата им са обгърнати в екстременти!Ще се забележим на другите ми профили,а до тогава майната им на Политическа партия, шото са такива! За информация не се разграничават от ПКП!

P.S.Моля споделяйте, тъй като към този момент три години тези лъжат и вредят,а това рефлектира във всички нас хората с увреждания, техните родители и близки! Всеки има свободна воля да изрича мнение и да стачкува стига това да не вреди на здравето и живота на другите хора! "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР