Продължават проверките в търговската мрежа, извършвани от служителите от сектор

...
Продължават проверките в търговската мрежа, извършвани от служителите от сектор
Коментари Харесай

Конфискуваха месо с изтекъл срок на годност в Пазарджик

Продължават инспекциите в комерсиалната мрежа, осъществявани от чиновниците от бранш „ Противодействие на икономическата престъпност “ при ОД на МВР-Пазарджик.

В тях се включват и представители на Дирекция „ Инспекция по труда “ и Областна дирекция „ Безопасност на храните “ в регионалния град, оповестиха от полицията.

По време на инспекциите в склад на частна компания в Пазарджик са открити количества от месо и месни артикули с изминал период на валидност.

Намерени са и разфасовки с нарушена опаковка и етикетировка в хладилните камери. Количествата са разказани от инспекторите от ОДБХ, наложена им е забрана и ще бъдат предадени на екарисаж за заличаване.

Трудовите инспектори са открили на територията на компанията трима служащи без трудови контракти. В склад за хранителни артикули на друга компания проверяващите се натъкнали на безалкохолни питиета без етикет на български език.

Напитките също ще бъдат предадени за заличаване. За откритите нередности са формирани констативни протоколи, а в по-късен стадий следва и сформиране на актове за откритите нарушавания. Интензивните инспекции не престават и към сегашния миг.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР