Продължават прогнозите и коментарите кой ще е новият шампион в

...
Продължават прогнозите и коментарите кой ще е новият шампион в
Коментари Харесай

Джон Салей: Вярвам, че Лейкърс може да спечeли титлата

Продължават прогнозите и мненията кой ще е новият първенец в НБА. Според някогашния баскетболист на Лос Анджелис Лейкърс - Джон Салей, неговият някогашен клуб има всички шансове да се бори за трофея през новата акция. „ Езерняците “ направиха звездна селекция, а Салей е уверен, че отборът има силите да се оправи с провокациите макар многото мачове и жестоката конкуренция.

„ Очаквам оспорван шампионат, тъй като всички тимове се пробват да се развиват и несъмнено направиха положителни покупки. Ще е много забавно, а и виждам по какъв начин много хора към този момент поставят Лейкърс измежду любимците, а някои даже ги дефинираха за сигурни първенци. Нека въпреки всичко изчакаме, тъй като това, че привлякоха такива звездни имена, към момента не демонстрира нищо.

Аз имам вяра, че тимът може да завоюва купата, само че би трябвало да го заслужи. С толкоз класни баскетболисти, почитателите на Лейкърс могат да са спокойни, че най-малкото съставът ще е сериозен кандидат за шампионската корона и ще е отлично да забележим още веднъж имена като Леброн, Антъни Дейвис, Кармело Антъни и Ръсел Уестбрук да играят дружно “, приключи 57-годишният Салей.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР