Продължават проблемите с трафика около мол Пловдив Плаза. Това установи

...
Продължават проблемите с трафика около мол Пловдив Плаза. Това установи
Коментари Харесай

Огромни колони от автомобили около Plovdiv Plaza Mall

Продължават проблемите с трафика към мол " Пловдив Плаза ". Това откри репортерска инспекция на Plovdiv24.bg преди около половин час. Огромни тапи има както по бул. " Санкт Петербург ", по този начин и по бул. " Освобождение ".

Хиляди пловдивчани и посетители на града употребяват съботния ден, с цел да посетят някои от магазините, ситуирани в региона, а те не са един или два. Основното усложнение идва от обстоятелството, че бул. " Санкт Петербург " е в ремонт от месеци, което обаче тъкмо в този момент по празниците се оказа голяма неточност.

Официално от Общината:

Във връзка с усложнената конюнктура с трафика по бул. " Санкт Петербург ", породена от ремонта на северното платно, се трансформира организацията за придвижване. Южното, откъм парк " Лаута ", ще бъде единствено еднопосочно, а не както до момента в двете направления. Колите ще се движат само в посока от Центъра към " Тракия ". 

Северното платно в сектора от бул. " Освобождение " до ул. " Богомил " остава напълно затворено за ремонт и замяна на асфалтовата и тротоарната настилка.

Според изпълнителя на ремонтните действия ДЗЗД " Градска среда " обновеният сектор може да бъде отворен за придвижване най-скоро на 18 декември, тъй че да се обезпечи умерено прекосяване около огромните търговски обекти по отношение на идните коледни празници.

В момента полиция контролира придвижването и безпрепятственото прекосяване около кръговото кръстовище на бул. " Санкт Петербург " и " Освобождение ". Движението по посока Централна градска част ще се реализира единствено по бул. " Освобождение ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР