Продължават преговорите и за завод на ФолксвагенНие дадохме офертата си

...
Продължават преговорите и за завод на ФолксвагенНие дадохме офертата си
Коментари Харесай

Борисов: Чакаме решението на Хюндай дали ще правят завод в България

Продължават договарянията и за цех на " Фолксваген "

Ние дадохме офертата си на Хюндай, те споделиха какво търсят и чакаме решение на борда на компанията дали ще влагат в цех в България. Това разгласи в Сеул министър председателят Бойко Борисов. В корейската столица той имаше специфични срещи с " Хюндай ", посети и развойния център на компанията, където си създават новите модели.

Не е възпитано да се приказва повече преди да си реши компанията, сподели още Борисов.

Продължават договарянията и за цех на " Фолксваген ", изясни още министър председателят.

България е известна със заводите си в автомобилостроенето. Продължаващите ни с " Фолксваген " договаряния са се чули на всички места по света. България е прелестна дестинация с доста положителни благоприятни условия и качество. Както " Фолксваген ", по този начин и всички огромни компании с изключение на изпълнителната им власт, имат бордове на шефовете и стоят доста съществено хора и по никакъв начин не е добре да проявяваш неприятно образование като някои политици в България - да се изтъкваш, разяснява Бойко Борисов.

От думите му стана ясно, че е бил награден 9-и дан по таекуондо, след къса проява от негова страна.

Ние дойдохме, дадохме си нашите предложения, в случай че най-после се харесаме и е взаимно преференциално - ние и в този момент вършим много неща за " Хюндай ". Много добре познават България и ползата им е огромен. Над 250 завода имат във всевъзможни области и " Дел ", и " Хюндай ", изясни той.

Не единствено в машиностроението, в туризма, спа туризма, минералните води. Трябваше да покажем, че продължаваме да имаме интерес във връзка с касооборотите, тъй като те порастват. Целият цех за нововъведения беше със флагове български, надпис кого чакат и на полицейските коли - българско знаме. Така че да бъдем търпеливи, нещата ще станат, сподели още Борисов по отношение на интереса на Южна Корея към България.

Той е явен, ясно е всичко, разяснява във връзка с случая с Полфрийман министър председателят. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР