Продължават прегледите в ковид зоните в общинските ДКЦ-та, съобщават от

...
Продължават прегледите в ковид зоните в общинските ДКЦ-та, съобщават от
Коментари Харесай

Във Варна продължават прегледите в ковид зоните към ДКЦ-та

 Продължават прегледите в коронавирус зоните в общинските ДКЦ-та, оповестяват от дирекция " Здравеопазване “ към Община Варна.

За интервала 08.02 – 12.02.2021 година в ДКЦ II " Свети Иван Рилски - Аспарухово “ са минали 39 души, направени са им проби, от които 5 са позитивни. Пет индивида са ориентирани за рентгенография на бял дроб, от които са открити 4 пневмонии и 1 бронхит.

В коронавирус кабинета при ДКЦ III са прегледани общо 44 лица с грипоподобни недоволства. След направените им проби 6 лица са дали позитивен резултат, четирима са ориентирани за рентгенография на бял дроб, от тях 2-ма са с пневмония. В ДКЦ V " Света Екатерина “ са минали 11 души, при направените проби няма позитивни резултати.

6 прегледа са направени в ДКЦ " Чайка “. Консултирани по телефона са почти 23 души, на които са дадени рекомендации, назначено е лекуване, следят се и се поддържа противоположна връзка с тях. В коронавирус зоната на ДКЦ I " Света Клементина “, която работи единствено през почивните дни (13.02 – 14.02.2021 г.), няма минали граждани
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР