Продължават прегледите и диагностиката на мигрантите, пострадали тази нощ в

...
Продължават прегледите и диагностиката на мигрантите, пострадали тази нощ в
Коментари Харесай

Изясняват състоянието на пострадалите мигранти при гонката тази сутрин

Продължават прегледите и диагностиката на мигрантите, потърпевши тази нощ в случай с транспортно средство покрай с. Алдомировци. В столичната болница " Света Анна " бяха признати четирима от тях, като единствено един е приет в болница в Клиниката по неврохиругия с комоцио, оповестиха от лечебното заведение. Останалите са предадени на полицията, съобщи Българска телеграфна агенция.

Продължава изясняването на положението на шестимата, признати в болница „ Царица Йоанна – ИСУЛ “. Един от тях е с два счупени лумбални прешлена и остава в Клиниката по неврохирургия. За различен от признатите има подозрение за съществуване на течност в корема, заради което не престават образните проучвания. Останалите нямат контузии, поради които да се постанова оставането им под лекарско наблюдаване.

В болница „ Пирогов “ са признати четирима от мигрантите, като един е настанен в Клиниката по травматология, един – в Клиниката по неврохирургия, един – в Клиниката по лицево-челюстна хирургия, и един – Клиниката по хирургия. Няма непосредствена заплаха за живота на пациентите.

Сигналът за обърнато транспортно средство е постъпил в Центъра за незабавна здравна помощ – София в 23.59 ч., като на място са изпратени шест коли за спешна помощ. Екипите са открили 15 чужденци с разнообразни пострадвания, като един от тях е умрял. По първична информация водачът е сърбин, а мигрантите са афганистанци и един иранец.

Лека кола с 16 мигранти се обърна, а при случая един от тях почина, оповестиха по-рано през днешния ден от Министерство на вътрешните работи. Инцидентът е станал нощес малко преди среднощ, покрай с. Алдомировци. Автомобилът с непозната регистрация и с лидер чужденец бил преследван от полицията. Шофьорът не спрял на полицейския сигнал и почнала гонка. Така, колата се блъснала в бетонна бализа и се обърнала. Това е повода единият от пътувалите в нея да загине на място. Другите са откарани в болница.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР