Продължават полицейските действия за установяване и вземане на отношение спрямо

...
Продължават полицейските действия за установяване и вземане на отношение спрямо
Коментари Харесай

Полицията продължава лова на футболни хулигани

Продължават полицейските дейности за определяне и взимане на отношение по отношение на всички, показали непочтено държание по време на футболни срещи, извършени в София. До момента са открити 27 души с сходни прояви.
Вчера, в районни ръководства на Столична дирекция на вътрешните работи са арестувани шестима, а в днешния ден – още двама, държали се непочтено по време на футболна среща, извършена в края на месец септември сред професионалните футболни клубове на „ Славия “ и „ Левски “. Така общият брой на арестуваните все още става 23-ма души, като се чакат и други четирима да се явят в полицията. Спрямо 12 от тях са наложени принудително-административни ограничения - санкция в размер на 1000 лв. и 2 години възбрана за посещаване на спортни мероприятия. На четирима са наложени забрани за посещаване за период от 2 години и по 60 часа общественополезен труд, а един е с наложена санкция от 1000 лв. и 1 година възбрана за посещаване на спортни събития. Един е предаден на Комисията за битка с противообществени прояви на малолетни и малолетни. Материалите във връзка с един от откритите са докладвани в съда и се чака решение, а различен е оневинен. Срещу трима от арестуваните са формирани досъдебни производства по член 325 от Наказателния кодекс.
Полицията няма да толерира сходно държание и по отношение на нарушителите ще бъде прилагана цялата суровост на закона, се споделя в известие на пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР