Продължават политическите реакции след изнесения от Радостин Василев аудиозапис от

...
Продължават политическите реакции след изнесения от Радостин Василев аудиозапис от
Коментари Харесай

Десислава Атанасова за записа на ПП: Вратата е ей там

Продължават политическите реакции след изнесения от Радостин Василев аудиозапис от съвещание на " Продължаваме промяната ", в което се разисква и най-после гласоподава за общ кабинет с ГЕРБ. Вчерашният ден значително бе белязан от компромата на юриста.



" След всичко, което чух през днешния ден, единственото, което ще им кажа е: " вратата е ей там ", написа Десислава Атанасова, председателка на парламентарната група на спечелилата последните избори партия, във Facebook.



В характерен изострен към съперниците жанр се изрича и Делян Добрев:

4:30 часа измами, далавери, преврати, изменничества, ориенталска просвета...

Питат ме:

- Да не им се размине?

- Няма!

По-умерен по време на посещение в бТВ бе шефът на Народното събрание Росен Желязков.

" Важното сега е да се взимат трезви решения. Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще се събере през днешния ден да направи разбор на обстановката от позиция на мандата ", съобщи той в предаването  " Тази събота ".

Желязков посочи, че не е слушал целия запис, а е чел заглавията в медиите, свързани с него. Риторичен въпрос е дали с изваждането на този запис в този миг не се минира процесът по сформиране на държавното управление с втория мандат, сподели ръководителят на Народно събрание.

Той отхвърли да разяснява поста във Facebook на Атанасова.

„ Ние би трябвало да съумеем сега да върнем доверието в процеса, а доверието в процеса може да се върна единствено, ако съставът на кабинета бъде задоволително уравновесен, а не кабинет с политически задания, които още на първите седмици и месеци ще взривят доверието. И тогава ще се сочи някой за отговорен - в случая ще се сочи ГЕРБ за отговорен, че е развалил кабинета “, разяснява Желязков.

Той добави, че не е правилно, че номинираната за министър председател от ГЕРБ-СДС Мария Габриел съвсем се е разплакала по време на диалозите с ПП-ДБ, както се чува да споделя Кирил Петков в записа, публикуван от Василев.

Желязков подсети, че е взел участие в тези диалози и сподели:

" Който познава Мария, знае, че тя не е от девойките, които плачат. Този роман има белезите на една доста неприятна презентация на дамата в политиката като нещо ретроградно - видите ли в един миг няма кураж и си изпуска нервите. Тази интерпретация е нездравословна. "
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР