Продължават откритите приемни с граждани на кмета на Русе Пенчо

...
Продължават откритите приемни с граждани на кмета на Русе Пенчо
Коментари Харесай

Кметът Пенчо Милков проведе открита приемна с жителите на с. Семерджиево

Продължават откритите приемни с жители на кмета на Русе Пенчо Милков.

Той посети с. Семерджиево, където с изключение на самостоятелните срещи с хората, се организира и общоселско заседание по значимите за общността въпроси.

          Всеки дъжд провокира опустошения на асфалтовото покритие на ул. „ Алеи Възраждане “ и я прави невъзможна за прекосяване, оплакаха се от Семерджиево. Според кмета е належащо общината да спомага за проектирането на открит канал, с който водните маси да се водят от платното.

          За да се увеличи сигурността на движещите се по основната улица, ще се провежда слагането на мантинела, а Пенчо Милков ще насочи предложение към Комисията по сигурност на придвижването за слагане на легнали служители на реда.

          Съдействие ще бъде оказано и за кастренето на няколко по-високи дървета, както и за закупуването и засаждането на нови брези и ела, която да бъде естествена декорация по коледните празници.

          С увеличените средства от бюджета на Общината тази година в Семерджиево бяха асфалтирани няколко улици, заяви кметът Мюжгян Халилова. По общинската стратегия „ Малки обитаеми места “ бе построен и сега се подрежда нов център за децата от селото и техните майки. Той ще разполага с огромна зала за събития, детски ъгъл, кухненски бокс и санитарни пространства, които ще се употребяват свободно.

          С удвоената тази година общинска дотация за читалищна активност ще бъде финансирано санирането на постройката на локалното читалище.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР