Продължават опитите за съставяне на правителство. След проведената среща с

...
Продължават опитите за съставяне на правителство. След проведената среща с
Коментари Харесай

Започнаха преговорите между ГЕРБ-СДС и БСП

Продължават опитите за сформиране на държавно управление. След извършената среща с Движение за права и свободи, от ГЕРБ-СДС и Българска социалистическа партия седнаха на масата за договаряния. 

" Нашата управническа стратегия е представяна неведнъж. Ние постоянно сме се стремели да предложим такава стратегия, която да може да бъде осъществена. Вярно не е в екселска таблица, само че е ясно написана с цели, които да бъдат реализирани предвид на болшинство, което да я осъществя ", съобщи Десислава Атанасова. 
Прочетете още
" Предлагам в градивен звук да стартираме да обсъждаме най-съществените тематики, които са платформа за шерване на отговорност, на което и да е ръководство ", добави тя.

Кристиян Вигенин от Българска социалистическа партия съобщи, че са се отзовали на срещата, тъй като би трябвало да се води разговор.

" Това е наша политика от няколко Народното събрание насам и се опитвахме да сме градивни в този развой. Трябва да отбележим, че от наша позиция, структурирането на този развой не се прави по най-хубавия метод ", акцентира той. 

" Малко по-рано вие ни изпратихте една екселска таблица с стратегия, която е допустимо да не е на ГЕРБ, тъй че ние не сме в положение да обсъждаме това, което вие оферирате като политики, само че може да ви изслушаме ", сподели Вигенин.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР