Продължават многобройните спекулации за трансфер на Андреа Белоти още през

...
Продължават многобройните спекулации за трансфер на Андреа Белоти още през
Коментари Харесай

В Торино правят всичко възможно, за да задържат звездата си

Продължават многочислените спекулации за трансфер на Андреа Белоти още през лятото. Капитанът на Торо е извънредно значима част от състава на Давиде Никола, само че редица европейски грандове към този момент показаха предпочитание да закупят голаджията.

Ливърпул, Манчестър Юнайтед, Милан, Рома и Лион изявиха съществени упоритости да си обезпечат услугите на звездата за новия сезон. Босът на "биковете " Урбано Кайро обаче има други хрумвания и е твърдо решен да задържи Белоти най-малко за още един сезон. Кайро има намерение да предложи нов контракт на италианския национал, в който съществува уговорка, че в случай че Торино не се класира в Европа през идващия сезон, Белоти сигурно ще бъде продаден.

Това значи, че в случай че през сезон 2021/2022, "граната " не доближи до европейските шампионати, те автоматизирано ще се разделят със звездата си, а футболистът ще може да напусне със свободен трансфер без никакви усложнения.

Кайро има вяра, че това е единствения метод, италианецът да бъде арестуван, тъй като той постоянно е бил предан на плана Торино и е евентуално да опита да помогне на клуба да се класира за Лига Европа през идната акция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР