Продължават коментарите и анализите за проведения пред парламента протест срещу

...
Продължават коментарите и анализите за проведения пред парламента протест срещу
Коментари Харесай

Яна Маринова се изказа за протеста срещу зеления сертификат пред парламента

Продължават мненията и анализите за извършения пред Народното събрание митинг против зеления документ, който бе проведен от " Възраждане ".

Яна Маринова е следващата известна персона, която разяснява вчерашния митинг против наложения зелен документ за ограничение на разпространяването на ковид у нас (научете всичко по тематиката тук). 43-годишната актриса прикани да се стачкува спокойно. Тя също по този начин е на мнение, че " няма по какъв начин нито държавниците да решат казуса, както желаят хората - нито хората да се съгласяват към този момент като стадо овце с овчаря и кучетата му ", написа iwoman.bg.

Публикуваме поста ѝ без редакция:

" Нека бъдем индивиди един с различен и не се поддаваме на краткотрайните боязън, разрушително обезсърчение и сляпа експанзия подбудени от обстоятелството, че и едните " За ограниченията... " и другите " Против ограниченията... " са прави.

За мен нацизъм (и производните му) е, когато едни са изцяло уверени, че са прави кое е най-хубаво, само че освен за себе си, а и за всички останали. И тъй като по предписание успеха идва при хората, които нямат подозрение в правотата си и се борят до кръв и гибел за концепциите си, нацизмът се заражда въз основа на това желязно предписание. Но това предписание носи победа, а не справедливост. Тоест, силата не може да значи, че си прав. Защото в природата има естетика и кръговрат. И също по този начин не значи, че на слабите би трябвало наложително да се оказва помощ. То става естествено, посредством обмяна на умения и мисъл от страна на всички съществуващи типове и нужните им качества, по отношение на средата, в която живеят. Тоест, успеха, както и загубата са краткотрайни и се изреждат по друго време при всички, и в случай че искаш да спрат и да бъдат за непрекъснато единствено при едни, това към този момент е изкуствено. А изкуство е естественото право на живот на всички, по отношение на опцията им да се приспособяват и да се развиват.

И за това положителното, което не се развива и бори за оцеляване, и се усеща онеправдано и обезверено поради неприятните моменти, постоянно е побеждавано от злото, което се бори със зъби и нокти, и стреми да пораства със скоростта на светлината, без капчица подозрение в правотата си.

Но пък положителното постоянно е мощно тъкмо, поради умеенето си да се съмнява в правотата си и да отдава опция на отсрещния за оттегляне. Тогава то реализира божествена мощ и съумява да надвие. Дори придвижвания, като нацизма. Защото естественото постоянно ще побеждава изкуственото. И след това изкуственото ще побеждава " скучното " естествено...

И по този начин, до края на света.

...

Псп: Ако не е ясно защо приказвам - да не се избиваме, когато може спокойно да се стачкува и да се лобира посредством нужните цивилен, правови и административни дейности. Да не забравяме, че сме финансово подвластни от други народи, от стотици години наред и няма по какъв начин нито държавниците да решат казуса, както желаят хората - нито хората да се съгласяват към този момент като стадо овце с овчаря и кучетата му. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР