Продължават дискусиите около връчената преди дни , която попадна в

...
Продължават дискусиите около връчената преди дни , която попадна в
Коментари Харесай

"Златан говори, боговете мълчат": Ибра не е съгласен с избора на Меси за "Златната топка"

Продължават полемиките към връчената преди дни " ", която попадна в ръцете на за изумителния седми път в кариерата му. Мнозина показаха противоречие с това аржентинецът да я получи, а към тях се причисли и Златан Ибрахимович.
Шведският нападател призна, че съгласно него е трябвало тя да бъде връчена на атакуващия футболист на Байерн Мюнхен и Полша - Роберт Левандовски. Ибрахимович бе запитан и кого избира сред Меси и Кристиано Роналдо и още веднъж акцентира, че отговорът му е аржентинецът, само че този път добави, че това е по този начин поради обстоятелството, че са били съотборници.
" И Меси, и Роналдо са доста положителни. Бих споделил Меси, тъй като сме играли дружно. Връзката ми с него е професионална. Лео живее за футбола, само че Левандовски заслужаваше " Златната топка " през тази година " - съобщи той пред Getfootballnewsfrance.
Както е известно, точно полякът и аржентинецът бяха главните кандидати за самостоятелната премия и това се предполагаше от много време насам. Любопитното обаче е, че .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР