Продължават дебатите между ПП, БСП, ИТН и ДБ по сектори.

...
Продължават дебатите между ПП, БСП, ИТН и ДБ по сектори.
Коментари Харесай

Коронавирусът на заден план в дискусията на тема „Здраве“

Продължават дебатите сред Политическа партия, Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и Демократична България по браншове. Във втория ден от полемиките на масата беше поставена и тематика опазване на здравето. Въпреки упованията, рецесията с ковид не е съществена, вместо това партиите се концентрираха върху реорганизацията на бранша.

По концепция на Има Такъв Народ беше разискван вид за понижаване на болничните кревати по контракт с НЗОК. От партията оповестиха за анахронизъм в градове с 5 хиляди население да има болница.

„ Идеята за имунизация непременно не би трябвало да се ползва. Ваксинацията би трябвало да е осведомена и доброволна. Трябва цялостен разбор на високата смъртност, която не може да се изясни единствено със слабата имунизация. Производството на биопродукти и ваксини е въпрос на национална сигурност “, съобщи Андрей Чорбанов от Има Такъв Народ.

„ Това, което ние няма да отстъпим е че лечебните заведения към този момент не могат да бъдат търговски сдружения. Не могат да не престават повече тези ротативки “, съобщи и Георги Михайлов от Българска социалистическа партия.

Очаквайте детайлности!
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР