Продължават да се увeличават партньорите на лидера в доставката на

...
Продължават да се увeличават партньорите на лидера в доставката на
Коментари Харесай

Ресторант “Нашенци PRO” във Враца е най-новият партньор на FoodboX

Продължават да се увeличават сътрудниците на водача в доставката на храна за дома и офиса FoodboX във Враца, научи организация BulNews.
От през днешния ден многочислените клиенти на платформата към този момент могат да поръчат обичаните си храни от ресторант „ Нашенци Progressive”. Заведението се намира на ул. „ Кръстьо Българията “ 17A /срещу някогашната печатница „ Полипринт “.
В името на ресторанта са заложени напредъка и надграждането. В него се предлага най-вече българска кухня, показана по съвременен и забавен метод. От края на предходната година наемател на ресторанта е Тихомир Маджарски, който бързо съумя да съживи интереса към него с забавните оферти в менюто.
„ Нашенци Progressive” е единственото заведение в града с шоу кухня. Тя е отворена и по този начин гостите могат да видят процеса на подготвяне на вкусотиите. За ястията се употребяват най-вече пресни артикули, а размразяването на замразени не е наложително и се реализира по стандарт.
Ресторантът разполага с лятна градина с към 30 места, а потенциалът на вътрешната част на заведението е 80, което го прави уместно за вечер на открито с другари, специфични мотиви и фирмени празненства.
Всички безкомпромисни фенове на българската кухня, които не са съумели да посетят „ Нашенци Progressive”, могат да се доверят на водача в доставката на храна по домовете във Враца – . Усмихнатите куриери ще докарат бързо кулинарните изкушения до входната врата на дома ви.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР