Продължават да се увeличават партньорите на лидера в доставката на

...
Продължават да се увeличават партньорите на лидера в доставката на
Коментари Харесай

Omerta Bar&Dinner е най-новият партньор на FoodboX във Враца

Продължават да се увeличават сътрудниците на водача в доставката на храна за дома и офиса FoodboX във Враца, научи организация BulNews.
Многобройните клиенти на модерната платформа към този момент могат да поръчат обичаните си храни от най-новия ресторант Omerta Bar&Dinner. Заведението се намира на първия етаж до възродената дискотека, известна като „ Буркана “. За по-малко от месец Omerta Bar&Dinner се трансформира в желано място за врачани. Богатото меню предлага по нещо за всеки усет - от бургери и тортила до паста, ризото и специалитети. Ресторантът е подобаващ както и за вечер на открито с другари, по този начин и за специфични мотиви и фирмени празненства.
Заведението отваря порти по-малко от година след стартирането на станалата известна в града пицария в ж.к. Дъбника - Omerta Bar&Pizza, а притежателите още веднъж залагат на печелившата формула - съвършена кухня и стилна конюнктура.
А положителната вест е, че Новогодишната стратегия също дава обещание да бъде на равнище - специфичен посетител ще бъде станалата известна от шоуто “Гласът на България” - Симона Загорова. Дъщерята на Глория ще забавлява гостите с поп шлагери и евъргрийни, а менюто ще бъде богато и от обичайни ястия за българската софра.
Всички хора, които държат на качествената и вкусна храна, само че не са съумели да посетят Omerta Bar&Pizza, постоянно могат да се доверят на водача в доставката на храна по домовете във Враца - FoodboX.bg. Куриерите на най-бързо разрастващата се компания в града ще докарат кулинарните изкушения до входната врата на дома ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР