Продължаващото разследване на трансферите в Ювентус помага за спокойната атмосфера

...
Продължаващото разследване на трансферите в Ювентус помага за спокойната атмосфера
Коментари Харесай

Алегри: Нашата среда е пълна със спокойствие, въпреки текущите разследвания


Продължаващото следствие на прехвърлянията в Ювентус оказва помощ за спокойната атмосфера в съблекалнята на отбора, съобщи старши треньорът на " бианконерите " Масимилиано Алегри. Италиански следователи претърсиха офисите на клуба в Торино по-рано тази седмица, като част от следствие за прехвърляния на играчи, в това число и продажбата на Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед през лятото. Случаят беше отразен шумно в италианските медии, само че от Ювентус повториха, че постоянно са работили в сходство със съществуващите закони.

" Нашата среда е цялостна със успокоение. Това, което би трябвало да създадем, е да се обединим, с цел да реализираме победа ", сподели Алегри на конференция преди мача против Дженоа в неделя.

" Нямам какво да кажа за останалото, клубът е дал задоволително прессъобщения и има експерти, които да се погрижат за въпроса ", добави експертът от Ливорно.

Ювентус победи Салернитана с 2:0 във вторник, с цел да вземе реванш след провалите против Челси и Аталанта. Отборът от Торино, е на седмо място в Серия А след неприятния старт на сезона.



" Трябва да спечелим още веднъж против Дженоа, който има две провали и тъждество с Андрий Шевченко отпред. Той е добър треньор, макар младата си възраст и имаше страховит опит с националния тим на Украйна, постигайки фантастични резултати. За нас това е значим мач, който би трябвало да спечелим ", сподели още Алегри.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР