Продължаващият да храни големи надежди за първа титла в Премиър

...
Продължаващият да храни големи надежди за първа титла в Премиър
Коментари Харесай

Арсенал следи ситуацията около Рашфорд, Артета иска да го вземе в Лондон

Продължаващият да храни огромни очаквания за първа купа в Премиър лийг от лятото на 2004-а Арсенал следи изкъсо обстановката към Маркъс Рашфорд, твърди “Манчестър Ивнинг Нюс ”.

Нападателят на Манчестър Юнайтед от месеци води договаряния с шефовете на “червените дяволи ”, само че двете страни към момента не са съумели да се спогодят за нов контракт. Настоящият договор на офанзивния футболист изтича през лятото на 2024-а и това значи, че през лятото шефовете на “Олд Трафорд ” ще имат последна опция да вземат по-сериозна сума за него, в случай че не съумеят да го задържат.
 Рашфорд е доста рисков футболист и би трябвало да внимаваме с него, предизвести бранител на Барселона Рашфорд е доста рисков футболист и би трябвало да внимаваме с него, предизвести бранител на Барселона
Именно от тази обстановка обмислят да се възползват “артилеристите ” и да опитат да вземат Рашфорд на “Емиратс ”. Микел Артета е почитател на играча и счита, че той може да донесе още повече класа и в центъра на нападанието, само че също по този начин и на фланга и доста би желал да го има в състава си. От месеци се твърди, че в Пари Сен Жермен също от много време са декларирали интереса си към играча и пробват да го убедят да премине във френската столица, където би могъл да образува извънредно дуо с Килиан Мбапе.
 Рашфорд стана номер едно за януари в Премиър лийг Рашфорд стана номер едно за януари в Премиър лийг
Рашфорд прави извънредно мощен сезон с екипа на Манчестър Юнайтед и до този миг има 21 гола и 8 асистенции в 34 мача.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР