Продължаването на ЦСКА до плейофите на Лигата на конференциите, носи

...
Продължаването на ЦСКА до плейофите на Лигата на конференциите, носи
Коментари Харесай

Ясно е колко пари ще получи ЦСКА при влизане в групите на Лигата на конференциите

Продължаването на ЦСКА до плейофите на Лигата на конференциите, носи солидни пари на клуба. В касата на тима ще влязат най-малко 1 050 000 евро.

Тази сума ще бъде извоювана в случай че " алените " отпаднат от Виктория Пилзен във етапа на плейофите. До момента " армейците " са прескочили три предварителни кръга, което носи по 100 000 евро, а бонусът за отпадане в плейофа е 750 000 евро, написа " Мач Телеграф ".

Доста по-добре за ЦСКА ще бъде, в случай че отборът успее да влезе в груповата фаза на шампионата, отстранявайки Виктория. Тогава " алените " ще получат наложителни 2,94 млн. евро (5,73 млн. лева). Тази сума ще може да набъбне от точки, взети в груповата фаза - 500 000 евро за победа и 166 000 евро за тъждество.
 ЦСКА пусна билетите за Виктория (Пилзен)
ЦСКА пусна билетите за Виктория (Пилзен)

Вижте цените им

ЦСКА ще завоюва пари и на база 10-годишен клубен коефициент на тимовете, стигнали до груповата фаза. Минимално клубът ще получи 132 000 евро, а най-много - над 4 млн. евро, само че тази квота е недостижима за " алените ". Парите по тази точка не зависят единствено от представянето на ЦСКА.

Локомотив Пловдив, който към този момент завърши присъединяване си в Европа, завоюва солидните 750 000 евро от квалификациите в Лигата на конференциите. " Черно-белите " ще получат
бонус от 550 000 евро за отпадането си в третия кръг на конкуренцията, а също по този начин по 100 000 евро за прескачането на предходните два.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР